27 Maart.

– H e a r t ? H o u s e –

Vandaag mocht Ousman dozen  overhandigen van:
Christel Vermeulen,  Nicole Hulst du Plessir,  Evelyne Blok en  Krijnie & Bob Schotel.

Namens Monique en Fred een dressoir en salontafel…met een verhaal:
Soms pakken de dingen in Gambia heel anders uit dan je verwacht. Of eigenlijk niet ‘soms’, maar best regelmatig. Zoals vandaag bijvoorbeeld.. Iemand had geld voor ons ingezameld met het idee dat Isatou daar een heleboel leuke (2e hands) spulletjes voor kon kopen om haar nieuwe huisje in te richten. We zagen het al helemaal voor ons: leuke gordijnen, meubels en andere praktische dingen om het huis gezellig aan te kleden.
Isatou en Ousman gingen vandaag samen op pad om minimaal een bankstel, een kast en een salontafel te kopen. Althans, dat dachten we. Vanmiddag kregen we deze foto’s.. Waarschijnlijk kreeg Isatou voor t eerst van haar leven de kans om iets te kopen wat ze altijd al had willen hebben en dus heeft ze nu een superdeluxe TV kast en hypermoderne salontafel. De oude bank uit de slaapvertrekken vond ze denk ik nog goed genoeg.
Dit was natuurlijk niet onze bedoeling en al helemaal niet van de sponsor. We hebben het daarom netjes met haar opgelost en zelf betaald. Weer wat geleerd! Het was al met al een duur grapje, maar we kunnen de humor er gelukkig nog wel van inzien. Isatou is in elk geval apetrots op haar nieuwe meubeltjes!