24-12-2020.

– Weeskinderen Kartong –

De afgelopen weken zijn we samen met Debbie Tervoert (sponsorouder) druk bezig geweest om een duidelijk bouwplan voor Kartong uit te werken en in te dienen bij de Alliander Foundation. Gisteren kregen we het geweldige nieuws dat onze aanvraag was goedgekeurd en er een mooi bedrag beschikbaar wordt gesteld!

Het is nog niet voldoende om het woonhuis van Isatou af te bouwen en tevens het gebouw voor de kinderen te renoveren, maar we starten nu zo snel mogelijk met het woonhuis en gaan intussen het overige budget bij elkaar zien te krijgen. Zo kunnen de kinderen straks tijdelijk, tijdens de renovatie van hun slaapkamers, in het woonhuis slapen.

Stichting Alliander Foundation ontzettend bedankt voor deze mooie gift & Debby Tervoert heel erg bedankt voor alle moeite die jij belangeloos hebt gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Je bent een kanjer ❤️

We gaan jullie hier op de hoogte houden van de werkzaamheden die in Februari gaan starten, wordt vervolgd.