10 Januari 2023.

✨️?✨ ‘️Licht in de duisternis’ ✨️?✨️

In samenwerking met Hamadi Sowe hebben we in Medina Daru Salam 5 lantaarnpalen op zonne-energie laten plaatsen, op een stuk waar vrouwen en kinderen dagelijks langs moeten terwijl het al- of nog donker is. Hamadi: ‘De gemeenschap ligt in de buurt van een bos en er zijn gevallen van diefstal en gewelddadige aanvallen door jongens die zich in het bos verstoppen om vrouwen aan te vallen die te voet naar de markt gaan en kinderen die naar school gaan en er is gevaar voor slangen’.

Wij vonden dit een mooi project om als stichting te ondersteunen en gaan hierna ook 2 lantaarnpalen plaatsen bij de compound van Ousman. Bijkomend voordeel is dan dat onze auto ook veiliger staat.

Met dank aan Annelies van Pijpen en Melissa Blauwendraat die ons de donatie hiervoor schonken, ter nagedachtenis aan hun moeder en oma ?