16 Februari 2023.
My Farm op de Amazing Grace.
Vandaag kwam het team van My Farm weer langs om 50 kinderen uit klas 3 en 4 kennis te laten maken met hydrocultuur, het werken op tablets,  bouwen met Duplo, Lego en ander montagespeelgoed. Er werden puzzels gelegd, gezichten geschminkt, er werd uitgelegd hoe je blikjes of plastic flessen kunt hergebruiken om planten/groentes in te kweken, er was limonade en als afsluiting een stoelendans. Het was deze keer een stuk rustiger omdat de andere leerlingen vrij hadden gekregen. Het My Farm team was vandaag wel heel uitgebreid aanwezig met enthousiaste vrijwilligers en studenten (uit verschillende landen), zodat we lekker veel hulp hadden. Het was weer een fantastische leerzame dag, enig minpuntje was dat we geen cake konden bakken met de solaroven omdat het te bewolkt was.

Moses en Margret willen graag dat alle 350 kinderen een keer zo’n dag mee kunnen maken en zullen My Farm zelf ook nog 5x vragen om langs te komen. We gaan kijken of we op het schoolplein een stukje als moestuin kunnen inrichten, dus als jullie zaadjes mee willen sturen in de doos. Helemaal top!