25 Oktober 2021.

– Update H e a r t ? H o u s e –

Het gaat fantastisch in het Heart House!

Geen zieken gelukkig, ondanks Corona en extra gevaar voor malaria in dit seizoen. De kinderen doen het goed op school en Isatou heeft een kamer in het gebouw voor de kinderen verhuurd aan een echtpaar (foto 1). In ruil daarvoor helpen ze haar met de kinderen, met huishoudelijke taken, is er altijd een oppas thuis als zij naar haar werk is en omdat de man taxichauffeur is kan hij ze ook nog af en toe ergens naartoe brengen. Briljant!

Het dak op de keuken was overal lek en aan vervanging toe, dat had ik al op foto’s gezien.. maar we vinden dat ze zelf ook dingen op moeten lossen dus ik hield mn mond. Isatou zei deze week: ‘Monique, jullie doen al zoveel voor ons. We gaan niet weer om hulp vragen, we gaan dit zelf vervangen met de platen die van het slaapvertrek af komen.’

Op foto 2  zie je ons nieuwste familielid, Fatou (12-04-2020) Isatou neemt haar binnenkort op in haar pleeggezin. Door omstandigheden heeft dit meisje geen ouders meer en de vrouw waar zij nu is kan niet voor haar blijven zorgen.

Welkom Fatou ?

Hebben jullie trouwens gezien hoe Jainaba veranderd is? Van klein, mager en huilerig peutertje is zij nu uitgegroeid tot een vrolijke kleuter. Eerst woonde zij ook nog regelmatig bij haar eigen moeder, maar door haar zwakke, geestelijke gesteldheid ging dat niet meer en woont ze nu permanent bij Isatou. De moeder komt haar daar bezoeken. (Op foto 3 staat ze met fel roze shirtje)

Ik heb nog wat donkere foto’s gekregen die ik hier niet plaats, maar ben je sponsorouder van 1 van de kinderen en wil je deze graag via WhatsApp hebben, laat het me dan weten.