– H e a r t ? H o u s e –

Na onze oproep voor de voedselactie hebben we dankzij jullie € 195,00 opgehaald. Hiervoor kon Ousman 4 zakken rijst, 4 zakken uien en een jerrycan olie (10 liter) naar Kartong brengen. Voorlopig is er dus weer voldoende te eten. Namens Isatou en de kinderen: “Iedereen ontzettend bedankt!”. ?

Karin Bingley, Corrie Hokken Poldervaart, Bianca Houthuijzen, Suzan Schouten, Fam. van Rommen Roestel,  Gitta, Sabrina en Hugo, Nicole Hulst du Plessis, Krijnie en Bob Schotel
Aline Wielenga, Fam. Schoof, Mieke Schouten Pauw en Mieke Wezenberg.

  • V o e d s e l a c t i e • H e a r t ? H o u s e •

De nood is hoog in Gambia! Isatou stuurde ons een paar weken geleden al een berichtje dat de rijst bijna op was. Nu vinden wij het eigenlijk niet onze taak om dit direct weer aan te vullen, maar zij blijkt helaas niet in staat te zijn om op een andere manier alle monden te vullen. Daarom vragen we jullie om hulp. Laten we met elkaar een mooi bedrag ophalen, zodat Ousman binnenkort weer rijst, uien en  olie kan gaan brengen.