07 Februari 2023.
Een veilige woonplek voor Aisha Zarmen Jatta en Bonuwarr Jatta 💕🏠💕
Aisha Zarmen Jatta woont naast Bonuwarr Jatta in een huis dat op instorten staat. Ik heb vanmorgen een fijn gesprek met de vader gehad en hij vertelde me dat hij samen met de vader van Bonuwarr een nieuw huis probeert te bouwen (zie foto) De woningen waar ze nu nog leven zijn schrikbarend slecht en zullen het regenseizoen waarschijnlijk niet overleven. Best zorgelijk dus.. Ik heb hem beloofd dat als we wat kunnen missen van de giften voor het huis van Sam Jatta, we aan hen zullen denken. Ook deze mensen verdienen wat hulp ❤️

De actie voor Sam Jatta loopt zo goed, dat we ook aan Simon (vader van Aisha Zarmen Jatta)hebben gevraagd om een prijsopgaaf voor zijn dak te laten maken. Het zou toch helemaal super zijn als zij ook veilig kunnen wonen.

07-02-2023. Intussen zijn we ook gestart met het dak voor de andere 2 families. Simon is superblij met onze hulp en bood ons zelfs een kamer aan in zijn huis, voor als we naar Gambia komen. We houden het voorlopig nog even op Baobab Resort.

09-02-2023. 
Momenteel zijn ze druk met de stalen dakconstructie, zie foto`s.