30 Juni 2021.

– H e a r t  ?  H o u s e –

Isatou en de kinderen zijn erg verdrietig door het plotselinge overlijden van Angelica. De kinderen gaan deze week dan ook niet naar school en daarom leek het ons een goed idee om Ousman vandaag naar Kartong te laten gaan, met de dozen die we nog hadden staan.

Lamin kreeg een doos vol leuke spullen van zijn sponsorouder Mieke Schouten. Mieke Wezenberg is de sponsorouder van Buba, maar had deze keer een algemene doos voor het hele gezin gestuurd.

Zelf hebben we dozen met klamboes, horren voor de ramen, lampen en een EHBO koffer gestuurd. De lampen werken op zonne-energie en worden overal buiten opgehangen, zodat er ook `s nachts verlichting is. Als je bijvoorbeeld in het donker naar het buitentoilet moet is dat wel zo fijn en zo kunnen ze savonds nog gezellig buiten zitten met elkaar.

Muziekinstrumenten blijven ook nog steeds van harte welkom, je ziet wel hoe blij ze daar mee zijn!  ???