22 Mei 2023.

Alles op een rijtje.. ?

– Ousman is bezig om het motorblok van onze auto te laten reviseren (zie foto ). Met een beetje geluk kunnen we er dan nog een aantal jaren veilig mee rondrijden.

– Lisa Wigarda wordt de sponsorouder van Yaya, van harte welkom! ?.

– Voor de andere 3 kinderen (zie foto’s) zoeken we nog steeds een sponsorouder.

– Rina Zwart is bezig met onze bestelde cookingbags (er is een naaimachine onderweg) en als we in december weer in Gambia zijn, zullen we een dag organiseren in de compound van Lamin waarop zij de vrouwen gaat leren hoe ze de cookingbags zelf kunnen maken.

– We hebben een heus Speelgoed-schema op de Tree of Life Nursery School voor het speelgoed en de fietsen die laatst door Nikki zijn geschonken. Elke vrijdag (sportdag) mogen de kinderen 3 kwartier met alles spelen. De oudste jongens gaan dan met Lamin buiten de poort fietsen en de rest speelt onder toezicht van de docenten en hulpkrachten.

– De luxe (Nederlandse) geborduurde logo’s voor de uniformpjes zullen vanaf nu vervangen worden door goedkopere (Gambiaanse) logo’s. Kwalitatief minder, maar betaalbaar.

– Akke Meinsma wordt de sponsorouder van Muhammed. Vol trots showt hij zijn nieuwe uniformpje en schoenen, geschonken door Nikki. De schoenen worden meestal ‘op de groei gekocht’, zodat ze er lekker lang mee kunnen doen. Zwarte schoenen en witte sokken zijn volgens schoolvoorschrift. Van harte welkom Akke! ?

– In September kunnen er dozen verstuurd worden via Medemblik.

– Renate Meessen is de sponsorouder van Tida Baye , van harte welkom! ?

– We doen ons best om aan het eind van dit schooljaar foto’s van de rapporten voor jullie te maken. Dit geldt voor alle sponsorkinderen.

– We ontvangen het schoolgeld 2023/2024 graag voor 15 juli.