06-02-2020.

We hadden 6 Februari ‘My Farm on Wheels’ uitgenodigd op de Amazing Grace Primary School ???

Dieren en hun engelse namen bij elkaar zoeken, leren hoe je 2 letter woorden moet gebruiken, cake bakken op zonne-energie en daarna opeten, zelf zeep maken met natuurlijke ingrediënten (wat we in Maart ook aan een aantal moeders gaan leren), met het witte konijn knuffelen (Gambianen zijn niet gewend om lief en zorgzaam voor dieren te zijn) uitleg over planten, groentes, kruiden en bloemen en hoe je die op andere manieren kunt kweken, werken op tablets, de mogelijkheid om 100% natuurlijke producten te kopen (geproduceerd door My Farm) en nog veel meer. In Maart zijn wij er zelf bij. Als het mogelijk is gaan we dit ook nog een keer met de oudste kinderen van de Burbage Nursery School doen.

*Deze dag is mogelijk gemaakt door een anonieme sponsor.