🌲🌲🌲 K e r s t a c t i e 🌲🌲🌲

Update 30 September 2021, actie gesloten.

✅Wij hebben 30 September 44 kerstkaarten en 37 enveloppen mogen klaarmaken voor de kerstactie.

Na lang twijfelen en met pijn in ons hart hebben we om verschillende redenen besloten om dit jaar toch niet naar Gambia te gaan. Dit betekent helaas ook dat we deze keer in december niet ‘persoonlijk’ iets aan jullie gezinnen kunnen overhandigen. Omdat de containers veel vertraging hebben op dit moment, kan het ook nog heel goed zijn dat de oktober container de laatste is die voor de kerst aankomt in Gambia. Daarom hebben we voor jullie nog snel iets bedacht..

Je kunt natuurlijk zelf kerstspullen, een kaart of iets anders in de doos doen. Maar voor de mensen die deze maand geen doos versturen of daar liever geen geld in willen doen hebben we de ‘Kerstactie’.

Hoe werkt het:

Stuur voor 30 september een gezellige brief, kerstkaart (tip: maak n kaart online met foto’s van jezelf en/of je sponsorkind. Bijvoorbeeld bij kaartje2go), foto, tekening of iets dergelijks naar ons adres. Wij zullen dit in een doos versturen naar Ousman en Lamin, die alles persoonlijk gaan bezorgen bij de families.

Wij sturen geadresseerde enveloppen mee waar pas in Gambia geld wordt gedaan. Je hebt de keuze uit € 11,00 of € 21,00 Dit is inclusief een kleine vergoeding voor het bezorgen. Het betreffende bedrag mag overgemaakt worden op het rekeningnummer van de stichting met omschrijving ‘kerstactie’ en de naam van je sponsorkind. Vermeld svp ook even of je met of zonder kaart schenkt, zodat wij alles bij elkaar kunnen zoeken.

Wil je een willekeurige familie blij maken met een kerstkaart en een financiële gift, dan is dat ook mogelijk. Er worden altijd foto’s van de overhandiging gemaakt, zodat je kunt zien welke familie met jouw ‘kerstcadeautje’ is verrast.

Adres:
Stichting Gambia Geven met Liefde
Hazewaal 14
1671 LB Medemblik
Bankrekeningnummer :
IBAN : NL86ABNA0502945176
Heb je nog vragen, stel ze gerust!