12 Januari 2023.

Creatief dagje op de Tree of Life  ??

Ik had van alles bij me om schilderijtjes met de kinderen te maken, maar uiteindelijk hebben we er de muren mee opgevrolijkt! Alle kinderen uit klas 2 en 3 mochten iets moois schilderen en de allerkleinsten uit klas 1 mochten een handafdruk met verf maken. Ze vonden het helemaal geweldig!

Vervolgens was alle (Action)verf op voor de canvas doekjes die we de volgende keer gaan maken en moesten we op pad voor nieuwe. Aangezien hier geen Action of Hema is, kwamen we uit bij een verfwinkel in Brusubi waar we 4 grote blikken met blauwe, groene, rode en gele verf hebben gekocht. Kleinere verpakkingen hadden ze niet, dus dat gaan we overgieten in lege waterflesjes. Ook meteen maar een bus matte, zwarte verf gekocht, zodat we de kinderen straks op 1 buitenmuur met stoepkrijt kunnen laten tekenen.