6, 7, 8,10,11,12,13  Augustus 2021.
Ousman en Lamin zijn vandaag gestart met het uitdelen van de klamboes en 3 kinderen hebben daarnaast ook nog hun doos ontvangen, deze foto`s staan op hun eigen pagina. Een aantal kinderen hebben via een anonieme sponsor hun klamboe ontvangen, waarvoor onze grote dank.

Een goede klamboe kan het verschil maken tussen leven en dood.

De leveringen aan het Mini-Dorpje zullen vrijdag de 13e gedaan worden.

 

 

8 Augustus 2021.
De planning was om vandaag het mini dorpje te gaan bezoeken voor de verdeling van de klamboe`s. Het regent enorm vandaag en de vooruitzichten zijn niet echt goed voor de komende dagen. Wij, Lamin en Ousman kijken het nog even aan en wellicht tussen de buien door zal er eea uitgeleverd gaan worden.

Door sponsorouders gesponsord: Hier verdelen Ousman en Lamin 175 klamboe`s en touw onder 80 gezinnen.

Extra sponsoring klamboe`s door sponsorouders: Sommige sponsoren hebben extra klamboe`s gedoneerd om in de compounds van hun sponsorkindje te verdelen. Dank jullie wel: Edward en Karin Bingley 8x voor de compound van Ebrima en Mariama Bah, Backslash GmbH 8x voor de compound van Sainey Saidy, Birgit Hoeve 6x voor de compound van Lamin Cham,  Katinka Stolk en haar moeder 5x voor de compound van Safiatou Jallow. Jessica Obdam 2x, Ron Verzijlberg 2xen  6 x Family in need: Daphne Hoeve,Astrid Huijts-Bremmer, Fam. de Wolff, Renate Tervoort, Meike Bleuming en Corrie Hokken-Poldervaart doneerden allen voor een willekeurig gezin, waarvoor dank.

Family in need: Hier verdelen Ousman en Lamin onder 23 gezinnen 50 stuks klamboe`s en touw, door een anonieme sponsor gedoneerd:

Leraren Burbage Nursery gesponsord door onze stichting:

Compounds van Ousman en Lamin: Om scheve gezichten en jaloezie te vermijden hebben wij beide compounds (Ousman 18 stuks, Lamin 38 stuks) voorzien van klamboe`s en touwen, gesponsord door Monique en Fred.

Mini dorpje Dippa Kunda: Hier verdelen Ousman en Lamin 209 klamboe`s en 2.508mtr touw. Per klamboe 4 x 3mtr. In overleg met de dorps oudste knippen zij zelf de touwen op maat, dit was niet te doen voor Ousman en Lamin.
Mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Karin en Edward Bingley, Bianca Houthuijzen, Birgit Hoeve, Backslash GmbH, Fam. Lejeune en een anonieme schenker.

Ousman en Lamin hadden ruim 100 foto`s gemaakt, wij hebben er een aantal uitgezocht, zie onderstaand kader.