29 Januari 2023, bezoek aan het HeartHouse in Kartong.

H e a r t H o u s e

Steeds vaker weten familie en kennissen van Isatou haar te vinden als het om een gehandicapt kindje gaat. Omar woont sinds een paar maanden bij haar en we zagen nu al een groot verschil in vergelijking met ons 1e bezoek een paar weken geleden. Toen moest hij nog ondersteund worden met staan en lopen. Nu loopt hij zelfstandig en zijn handen zijn ontspannen en open. Hij is ook wat vriendelijker in de omgang, niet meer zo gefrustreerd. Praten kan hij nog steeds niet, maar dit is al geweldig!

Sinds een paar dagen is ook Fatou bij haar gebracht. Een zwaar verkrampt, spastisch meisje dat volgens de moeder zo is geboren en waar zij geen raad meer mee weet. Volgens Isatou was Ousainou er nog veel slechter aan toe toen hij bij haar werd gebracht en is hij nu een puber waar je niets meer aan merkt. Deze kinderen worden dagelijks door Isatou behandeld dmv massages, therapie en t gebruik van speciale olie en kruiden.

Isatou redt het redelijk met ondersteuning van onze stichting, maar mocht iemand nu of in de toekomst nog iets voor dit gezin over hebben in de vorm van schoolspullen, kleding voor de kinderen, toiletartikelen, waspoeder, een grote zak rijst, uien, olie etc. of contant geld.. dan is dat altijd van harte welkom!

We mochten van de familie van Rij 2 zakken rijst overhandigen en van Mieke Wezenberg 1 zak rijst en € 50,-00 contant.