7 November 2021. – V o e d s e l a c t i e –
We proberen het altijd positief te houden op onze website, maar we willen jullie toch laten weten hoe ontzettend belangrijk de voedselpakketten op dit moment zijn voor de mensen in Gambia.

Omdat de nood hoog is in Gambia, hebben we voor jullie weer een mogelijkheid gecreëerd om een voedselpakket te bestellen. Dit is inclusief bezorgkosten (Jainaba Food Express & Lamin) en een extraatje voor de stichting van 2576,00 Dalasi wat we na afloop weer aan de kinderen zullen besteden. De laatste keer hebben we hier schriften voor de Amazing Grace Primary School van gekocht. De filmpjes hiervan kun je in een voorgaand bericht op facebook zien.

Om deze reden zullen we de voedselacties dan ook zoveel mogelijk blijven herhalen. Het is niet voor iedereen financieel mogelijk om steeds mee te doen aan acties, dus voel je verder niet verplicht. Hier is alle begrip voor.

Voor 40,00 Euro gaat Jainaba 50Kg rijst en 18Kg uien leveren.

Jainaba heeft zaterdagmorgen gevraagd of de rijst 2x 25 Kg mag zijn, wij gingen daarmee akkoord en Jainaba levert extra bij elk gezin 500 gram spaghetti.

Zondag 7 November zal Jainaba samen met Lamin starten met het bezorgen van de 23 pakketten, het pakket voor Kartong zal Ousman Cham de komende dagen af gaan leveren zodra er weer brandstof leverbaar is, de foto volgt asap.

 

Hieronder de verdeling per gezin.