Gebruik een bananendoos, vul hem met de tips uit het lijstje welke hieronder staat vermeld en/of  met dingen die je zelf leuk vindt, plak hem goed dicht en vermeld daarop de naam van de ontvanger en het betreffende kind.

Voor de Amazing Grace Primary school vul je in als ontvanger Ousman Cham phone : 9920211 en 2920201, uw naam en de naam van het sponsorkindje of  Random-Willekeurig. Ousman zal in overleg met Lamin de algemene dozen verdelen onder de gezinnen in Dippa Kunda die de hulp hard nodig hebben.

Voor de Burbage Nursery school vul je in als ontvanger Ousman Cham, Mobile : 9920211 en 2920201, uw naam en de naam van het sponsorkindje of  Random-Willekeurig. Ousman zal in overleg met Lamin de algemene dozen verdelen onder de gezinnen in Dippa Kunda die de hulp hard nodig hebben. Wij adviseren met klem om geen dozen meer te versturen tav Buba Ceesay, de verdeling hiervan duurt ons te lang en het constant vragen waar de dozen blijven kost ons teveel tijd.

Voor de pleegkinderen in Kartong vul je in als ontvanger Ousman Cham, Mobile: 9920211 en 2920201, uw naam en de naam van het sponsorkindje of Random-Willekeurig. Ousman en Isatou zullen de algemene dozen verdelen onder de gezinnen die de hulp hard nodig hebben.

Mocht je een algemene doos willen versturen voor verdeling onder de gezinnen die de hulp hard nodig hebben stuur dan deze doos op met ontvanger Ousman Cham, Mobile 9920211 en 2920201, vermeld aub op de doos wat voor goederen erin zitten, bijv. jongens – meisjes kleding en de maten. Ousman zal deze dozen in overleg met ons verdelen.

Wij plaatsen de foto`s van afgifte op facebook en de website.

De doos moet goed sluiten, sticker bovenop,  de handvatten niet afgeplakt en normaal te tillen zijn, maximaal 23Kg.

LET OP: Wij adviseren om geen pakken-flessen met frisdrank, houdbare melk of andere vloeistoffen, mits zeer goed verpakt, in de dozen te doen ivm lekkages welke voor ongediertes  zorgen en schade aan de door jouw verzonden goederen en ook die van anderen.

Indien je de goederen en dozen afgeeft bij ons in Medemblik, Hazewaal 14 moeten de kosten per bank of contant worden voldaan. Per doos zijn de kosten € 7,50 en eventuele afwijkende maten zijn de kosten in overleg. Neem ruim te voren even contact met ons op om een tijd te bespreken.

Is Medemblik te ver uit de buurt, dan kun je de goederen aanmelden bij Goods for Gambia welke 29 afgiftepunten heeft in Nederland en 3 in België.

Via onderstaande link kun je de dichtstbijzijnde afgiftepunten vinden:

https://goodsforgambia.nl/afgiftepunten/

Goods for Gambia zal jou daarvoor een factuur sturen. Voor afwijkende maten kun je het best even bellen +31 (0)528 – 820 301 (bereikbaar tijdens werkdagen van 13.00 – 17.00 uur)

Via onderstaande link kun je de dozen bij Goods for Gambia aanmelden:

https://goodsforgambia.nl/stichting-goods-for-gambia/

Onderstaand een tip om de dozen te vullen en een aantal voorbeeld “stickers” voor bovenop de dozen.