Gebruik een bananendoos, vul hem met de tips uit het lijstje welke hieronder staat vermeld en/of  met dingen die je zelf leuk vindt, plak hem goed dicht en vermeld daarop de naam van de ontvanger en het betreffende kind.

Voor de Amazing Grace Primary school vul je in als ontvanger Amazing Grace Mrs Magret Sanneh phone: 2085707 en Mr. Moses Sanneh phone:  7341723 – 9902997 en de naam van het sponsorkindje of  General ( algemeen).

Voor de Burbage Nursery school vul je in als ontvanger Burbage Nursery Buba Ceesay phone : 7397854 en Lamin Jammeh met phone:   7017106 en de naam van het sponsorkindje of  General ( algemeen).

In het geval van de pleegkinderen in Kartong vul je in als ontvanger Ousman Cham met phone: 9920211 en 2920201 de naam van het kind, Kartong of General (algemeen). Ousman zal de algemene doos verdelen onder de gezinnen die de hulp hard nodig hebben.

Mocht je een doos willen versturen voor verdeling onder de gezinnen die de hulp hard nodig hebben in de regio Bijilo of Dippa Kunda stuur dan deze doos op met ontvanger Gambia, Geven met Liefde tav. Monique and Fred collect themself, vermeld aub op de doos wat voor goederen erin zitten, bijv. jongens – meisjes kleding en de maten.

De doos moet goed sluiten, de handvatten niet afgeplakt en normaal te tillen zijn, maximaal 25Kg.

Indien je de goederen en dozen afgeeft bij ons in Medemblik, Hazewaal 14 moeten de kosten per bank of contant worden voldaan. Per doos zijn de kosten € 7,50 en eventuele afwijkende maten zijn de kosten in overleg. Neem ruim te voren even contact met ons op om een tijd te bespreken.

Is Medemblik te ver uit de buurt, dan kun je de goederen aanmelden bij Goods for Gambia welke 23 afgiftepunten heeft in Nederland en 3 in België.

Via onderstaande link kun je de dichtstbijzijnde afgiftepunten vinden:

https://goodsforgambia.nl/afgiftepunten/

Goods for Gambia zal jou daarvoor een factuur sturen. Voor afwijkende maten kun je het best even bellen +31 (0)528 – 820 301 (bereikbaar tijdens werkdagen van 13.00 – 17.00 uur)

Via onderstaande link kun je de dozen bij Goods for Gambia aanmelden:

https://goodsforgambia.nl/stichting-goods-for-gambia/

Onderstaand een tip om de dozen te vullen.