22 April 2024.

Vandaag was t weer eens feest op school, want de dozen van Kim Jansen-Damen zijn gearriveerd. Er was (naast de dozen voor haar eigen sponsorkindje) een doos met o.a Engelse boekjes, regenlaarsjes & een superleuk parachute-spel voor de school. Ook een doos voor juf Ida die door omstandigheden wel wat hulp kan gebruiken en daarom ook nog een financieel extraatje van ons kreeg. Zij staat elke dag heel vroeg op en komt van ver met 2 kleine kinderen en een baby onderweg. Nu kan ze voorlopig met een ‘normale’ taxi reizen.

-Een willekeurige familie werd door Ousman verrast met 2 andere dozen van Kim.
-Vanmiddag wordt er nog een doos opgehaald door een willekeurige familie.
-Binta Bah kreeg van haar sponsorouder (Marijke) medicijnen om haar voet te laten genezen. -Doordat de voedselprijzen in Gambia bizar blijven stijgen en Lamin daardoor niet voldoende heeft aan de lunchdonatie, hebben we vanuit de stichting 4 zakken rijst voor de lunch ‘bijgelegd’.
-Soms geven we een gezin dat al langere tijd geen voedselpakket heeft gehad, via de stichting een pakket. Deze week was dat voor Adama Nyang.