Wil jij ook een kindje sponsoren ?
De kosten zijn € 60,00 per jaar schoolgeld Burbage Nursery School en voor het voortgezet onderwijs op de Amazing Grace School € 120,00 per jaar. Hiervan worden de docenten gedeeltelijk betaald, de schoolboeken, 3 x per week een lunch op de Burbage Nursery (uw extra bijdrage van  € 15,00 per jaar), een pakje voedingsdrank, schooluniform en allerlei extra dingen die ze nodig hebben. Het schoolgeld wat jij aan ons voor je kindje betaalt, wordt door ons persoonlijk en in gedeeltes overhandigd aan het schoolhoofd. Wij weten dus precies wat ermee gebeurt.

Elke maand vertrekt er een container via de Stichting Goods for Gambia vanuit Nederland. Met deze container versturen wij alle door ons ingezamelde dozen en kun je via ons ook een doosje voor je kindje mee sturen tegen een vergoeding van € 7,50 (bijv. rugzakje, schriftjes, pennen, kleding, toiletartikelen, ballonnen, speelgoed, snoepjes, knuffel, foto van jezelf of je gezin). Eventueel kun je ook nog een grote zak rijst (50Kg) doneren aan de familie, dit kost € 25,00 en hiermee doet een gezin ruim 3 maanden, deze zakken kopen wij in Gambia in en ondersteunen daar ook weer de lokale middenstand mee. De overhandiging van de dozen en de rijst plaatsen wij online en op onze Facebook site.

In dankbaarheid ontvangen wij donaties, die ervoor zorgen dat we meer projecten kunnen begeleiden. Om ons werk voort te kunnen zetten hebben we gewoon donaties nodig. Wij zijn vrijwel volledig afhankelijk van de giften van vrijgevige mensen, die laten zien dat ze geloven dat geven en ontvangen hetzelfde zijn.

Stichting Gambia Geven met Liefde
Bankrekening: NL86ABNA 0502945176

Hieronder een lijst met spulletjes welke zij goed kunnen gebruiken :

Sinds onze oprichting in Oktober 2016 zijn wij officieel ANBI gecertificeerd.

ANBI staat voor: algemeen nut beogende instelling. ANBI gecertificeerde instellingen zijn kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele of wetenschappelijke instellingen, of instellingen die op een andere manier bijdragen aan het algemeen nut. Als zij aan bepaalde voorwaarden voldoen, een duidelijk beleidsplan bijv. , worden zij door de overheid als een ANBI gecertificeerd en geregistreerd. Sinds 1-1-2008 zijn giften gedaan aan goede doelinstellingen aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling-stichting aangemerkt is als Algemeen Nut Beogende Instelling. Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat u de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek kan brengen op uw belastbaar inkomen. De Belastingdienst betaalt dus mee aan uw gift. Door slim gebruik te maken van het belastingvoordeel, kunt u meer schenken met hetzelfde geld omdat de Belastingdienst na aangifte inkomstenbelasting het verschil terugbetaalt. U kunt er dus zelf voor kiezen om het voordeel te houden of weg te schenken aan de instelling van uw voorkeur. Stichting Gambia, Geven met Liefde beschikt over deze ANBI status dus is het voor u als donateur zeer aantrekkelijk om een gift te doen of vaste sponsor te worden.

Heeft u nog vragen, laat het ons dan weten!

gambiagevenmetliefde@gmail.com