Sponsoring en donaties.

Wilt u ook een kind sponsoren?

De kosten bedragen € 75,00 per jaar schoolgeld Tree of Life Nursery en voor voortgezet onderwijs op de Amazing Grace School € 120,00 per jaar. Hiervan worden de leraren gedeeltelijk betaald, de schoolboeken, schooluniformen en allerlei extra dingen die ze nodig hebben. Het schoolgeld dat u voor uw kind aan ons betaalt, wordt door ons persoonlijk of door de heer Ousman Cham, onze vertegenwoordiger, en gedeeltelijk aan de directeur overhandigd. Wij weten dus precies wat ermee gebeurt.

Maandelijks vertrekt er een container vanuit Nederland via diverse expediteurs. Met deze container versturen wij alle door ons ingezamelde dozen en u kunt tegen een vergoeding van € 11,00 ook een doos voor uw kind opsturen (bijvoorbeeld rugzak, schriften, pennen, kleding, toiletspullen, ballonnen, speelgoed, snoep, knuffels, foto’s van uzelf of uw gezin). Indien nodig kunt u ook een grote zak rijst (50KG) doneren aan de familie, dit kost ca. € 28,00 en hiermee doet een gezin ruim 2 maanden, wij kopen deze tassen in Gambia en steunen daarmee de lokale middenklasse. De overhandiging van de dozen en rijst plaatsen wij online en op onze Facebooksite.

Uit dankbaarheid ontvangen wij donaties, die ervoor zorgen dat wij meer projecten kunnen begeleiden. Om ons werk te kunnen voortzetten hebben wij alleen donaties nodig. We zijn bijna volledig afhankelijk van de gaven van genereuze mensen, die laten zien dat ze geloven dat geven en ontvangen hetzelfde zijn. Hieronder een opsomming van zaken die ze goed kunnen gebruiken, let op± Stuur nooit vloeistoffen zoals shampoo`s-badgel of wat dan ook naar Gambia, de douane accepteert dit sinds 2022 niet meer en kan voor flinke vertraging zorgen.