• W a t e r s n o o d r a m p ● H u l p a c t i e

#Tussenstand: € 2400,00 datum 06-08-2022.

Op dit moment is er een crisissituatie gaande in grote gedeeltes van Gambia. De regen heeft de straten onbegaanbaar gemaakt, huizen staan vol met smerig water of zijn ingestort, veel families zijn alles kwijtgeraakt, kortom.. totale chaos, ziekte en ellende. Omdat voedsel de eerste levensbehoefte is, starten wij daar als stichting met onze hulpverlening.

We vragen jullie om een donatie te doen, zodat we zo snel mogelijk grote zakken uien en rijst uit kunnen delen. Niet met zakken tegelijk, maar met emmertjes en schalen zodat er zoveel mogelijk mensen van kunnen profiteren. In deze situatie is het opslaan van voedsel ook geen optie voor de families. De ‘burgemeester’ van de regio waar onze sponsorkinderen wonen, zal dit in samenwerking met Lamin en Ousman uit gaan voeren. We zullen hier ook foto’s van plaatsen zodat je kunt zien wat er met je donatie wordt gedaan.

Wil je ons helpen te helpen? Maak dan svp zo snel mogelijk het bedrag over op het onderstaande rekeningnummer, onder vermelding van ‘Watersnoodramp Hulpactie’.

We zijn Anbi gecertificeerd, dus vraag gerust om een factuur voor je bedrijf.

Met elkaar maken we het verschil ❤️

UPDATE 06-08-2022.

? Goedemorgen lieve mensen,

  • Er blijven nog steeds donaties binnen komen, de tussenstand is € 2400,00 waarvan we dus nu al 65 zakken rijst hebben ingekocht. De ‘burgemeester’ van onze regio is bezig om iedereen uit te nodigen, waarvan bekend is dat deze families als eerste hulp nodig hebben. Geen eenvoudige klus, vandaar dat het even duurt.. Rijst uitdelen in Gambia is natuurlijk heel makkelijk, maar wij doen altijd ons best om dit doordacht te doen. Dit betekent ook dat er niets door anderen uitgedeeld wordt zonder overleg met- en alleen onder toezicht van ‘onze’ Ousman & Lamin.

We zijn wel goed, maar natuurlijk niet gek ?

  • Ousman gaat vandaag met de auto naar de garage om alle remmen te laten vernieuwen en daarna, als alles volgens plan loopt, de zakken rijst bezorgen bij de weduwe van Blacka en dan door naar Heart House Kartong.
  • Ook gaat de tailor vandaag beginnen met maten opnemen van de kinderen, zodat hij de uniformpjes voor de Tree of Life Nursery School kan gaan naaien.