9 Februari 2024.

H e a r t ? H o u s e

We hebben intussen 9 bedden opgeknapt met nieuwe houten bodems en matrassen. De timmerman was duidelijk te fanatiek begonnen, want in het eerste bed was veel meer hout gebruikt dan in de rest, maar okay.. En 1 matras ligt nog even los omdat het bed binnenkort gelast wordt. Er zijn dunne dekbedjes, lakens, een paar matrasbeschermers, dekbedovertrekken, kunststof drinkbekers en handdoeken besteld bij Ikea zodat die in maart meteen mee kunnen met de container.

We zoeken nog extra sponsorouders voor Heart House. Omdat sommige kinderen hier voor onbepaalde tijd onderdak vinden en andere kinderen weer alleen overdag door Isatou worden verzorgd, hebben we besloten om geen kinderen meer te koppelen aan 1 specifieke sponsorouder. Het is administratief te ingewikkeld om alle gegevens precies bij te houden van kinderen die er bij komen of weer gaan. Fatou, Yasin, Sanna, Omar en Muhammed hebben bijvoorbeeld geen vaste sponsorouder, maar delen ook graag mee met alles wat er wordt gestuurd en gedoneerd. Bij elkaar zijn er meestal zo rond de 20 kinderen aanwezig, die worden opgevangen en mee mogen eten. Isatou verdeelt altijd alles over alle kinderen die op dat moment iets kunnen gebruiken. De gekregen dozen (met inhoud) worden dan ook altijd eerst keurig bewaard en niet meteen uitgedeeld. Zo kan het dus voorkomen dat je als sponsorouder iets naar een bepaald kind stuurt, dat ook door de andere kinderen wordt gedragen of gebruikt.

– Yasin (4 jaar) kan niet praten en verblijft overdag in Heart House

– Fatou (4 jaar) is gehandicapt en woont in Heart House

– De broertjes Sanna (3 jaar) en Muhammed (4 jaar) wonen voor onbepaalde tijd in Heart House

– Omar (9 jaar) is gehandicapt en woont in Heart House

Wil jij een financiële gift doen om Isatou te ondersteunen of vind je het leuk om een doos te sturen? Alles is van harte welkom!

Dozen kun je zelf versturen via een afgiftepunt bij jou in de buurt (zie onderstaande link) of in maart via ons in Medemblik.

Hoe verstuur je goederen naar Gambia.

Financiële giften mogen overgemaakt worden op onderstaand rekeningnummer met omschrijving ‘Heart House’. Heb je nog vragen, stel ze gerust. Wil je een factuur, dan is dat mogelijk. Wij zijn ANBI gecertificeerd dus belastingtechnisch te verwerken.

Stichting Gambia Geven met Liefde

NL86ABNA0502945176

Tips om de bananendoos te vullen:
Paracetamol, verband, pleisters, bodycreme, shampoo, douchegel, deodorant, tandenborstels, tandpasta, zak macaroni, suiker, melkpoeder, thee, schuursponsjes, waspoeder, kleding (alle maten 2 jaar tm 17 jaar),  schoenen,  ondergoed,  witte sokken (geen sneaker-sokjes),
schoolspullen en een rugzak.