3 Oktober 2022.

– Lunch op de Tree of Life Nursery School –

Vandaag kregen alle 105 kinderen een lekkere voedzame lunch, Benachin met kip. De tafels zijn 5 meter lang, dus iedereen kan mooi tegelijk eten. De vrouw van Lamin had samen met een paar vriendinnen alles voorbereid en gekookt. Ousman is graag op school en helpt op de achtergrond ook overal waar dat nodig is. Hij en Lamin zijn intussen echte vrienden geworden. Wat een prachtige samenwerking! Het was een pittige uitdaging om dit project aan te gaan, maar het was alle inspanning 100% waard.

We hebben de laatste 4 zakken rijst van de voedselactie toegevoegd aan het budget voor de schoollunch en nu hebben we voldoende om 8x een maaltijd te koken. Het is belangrijk dat de kinderen goed te eten krijgen, want in de zomervakantie zijn sommigen flink vermagerd.

Wil jij een lunch voor de hele school sponsoren?

???Dat kan al voor € 67,00

Als je dit bedrag overmaakt naar de rekening van onze stichting, dan zorgen wij er voor dat er met jouw donatie minimaal 105 borden worden gevuld.

Stichting Gambia, Geven met Liefde

IBAN : NL86ABNA0502945176

Omschrijving: Schoollunch