29 November 2020.

Het is nu 15:17 uur in Gambia en nog steeds is Ousman (de eggman) niet met alles gearriveerd. Lamin, onze Ousman en vele ouders staan al vanaf 14:00 uur te wachten. Wederom een drama met deze man, dus we gaan het de volgende keren in eigen beheer doen en de winsten zullen dan verdeeld worden onder Lamin Jammeh en Ousman Cham. Zo jammer dat dit wederom afspeelt, wij begrijpen dat als je een paar pakketten af moet leveren dat het dan wel vlekkeloos kan verlopen, maar 57 pakketten is te hoog gegrepen voor deze man.

16:38 uur, Ousman is gearriveerd, ruim 1.5 uur te laat, maar ze gaan beginnen.

Onbegrijpelijk soms..

Het pakket wat bedoeld was voor 1 van onze sponsorkinderen, is na overleg met de sponsor aan deze mevrouw en haar kinderen geschonken. Nadat Lamin 3x tevergeefs op de betreffende moeder had zitten wachten en ze de 4e keer aangaf dat hij het pakket maar met een taxi moest komen brengen was voor ons de grens bereikt. Wanneer je niet de moeite neemt om je pakket op te halen, krijg je gewoon niks meer. Dit soort dingen gebeuren dus ook en gelukkig begreep de sponsor mijn uitleg, hoewel het eigenlijk te triest voor woorden is. Waarschijnlijk dacht deze moeder dat we t wel weer kwamen brengen als ze lang genoeg zou volhouden.

Niet dus.. Ook dat is Gambia..