Het Tree of Life symbool staat voor onze persoonlijke ontwikkeling, uniciteit en individuele schoonheid.

Een symbool van persoonlijke groei, kracht en schoonheid

Net zoals de takken van een boom sterker worden en omhoog groeien naar de hemel, zo worden ook wij sterker en streven we naar meer kennis, wijsheid en nieuwe ervaringen terwijl we door het leven gaan.

De Tree of Life Nursery is een modern opererende dorpsschool. De kinderen zitten altijd in een combinatieklas. Alle leerlingen kennen elkaar. We zijn er voor alle kinderen uit Manjai Kunda, Dippa Kunda en omgeving. Onze leerkrachten (ECD* gekwalificeerd) zijn zeer ervaren in omgaan met verschillende culturen of je nu moslim, katholiek of christen bent, er is geen onderscheid.

Onze leraren zijn gewend om hun aandacht te verdelen tussen verschillende leerjaren in eenzelfde lokaal en elke leerling wordt zoveel mogelijk op zijn eigen niveau aangesproken.

Wanneer uw kind extra begeleiding nodig blijkt te hebben, krijgt het die van de betreffende leerkracht. Als dit niet toereikend is, wordt er zoveel mogelijk individuele hulp aangereikt.

Passend onderwijs voor elke leerling is onderwijs dat bij uw sponsorkind past. Of uw kind nu moeite heeft met leren, een beperking heeft of juist extra uitdaging nodig heeft, onze school heeft hiervoor de juiste werkwijze. Wij kunnen dit garanderen door onze jarenlange ervaring als schoolteam.

Ook evalueren wij maandelijks de vorderingen van de leerlingen, op basis van een analyse van de verzamelde gegevens stellen we, wanneer dit van belang is voor deze leerlingen, een plan of een ontwikkelingsperspectief op en bepalen aan de hand hiervan de aard van de extra ondersteuning.

We werken systematisch aan de verbetering van de onderwijskwaliteit, 3 x per jaar volgen de leraren cursussen waarbij men nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, ondersteuning,  gedrag, sociale en emotionele groei van de leerlingen volgt.

Indien de leerlingen alle klassen hebben voldaan stromen zij door naar de Amazing Grace Primary welke op loopafstand van de Tree of Life Nursery is gevestigd.

* ECD Early Childhood Develoment ( ontwikkeling in de vroege kinderjaren)