8 Mei 2023.
Vandaag kregen wij deze foto`s binnen. Inmiddels staan de pilaren op de veranda en gaan ze morgen verder met het dak.

30 April 2023.
De huisjes van Aisha Zarmen Sam Jatta en Bonuwarr Jatta.  We zijn er druk mee, en verwachten voor het regenseizoen dat alles ook echt wind en water dicht is.

Doordat de bouwplannen bijgesteld moesten worden (kosten materialen, extra veranda etc) vielen de kosten helaas een stuk hoger uit. Hierdoor moesten we het werk een paar weken stil leggen in de hoop op sponsoring. Deze sponsors hebben zich intussen gelukkig gemeld en nu gaan we stap voor stap door. Wel in rap tempo maar in fases vwb het overhandigen van geld en de inkoop van materialen.

Jan en Marian Schins dragen graag financieel bij om het project van 3-huisjes-onder-1-dak af te bouwen. Superbedankt namens ons en de families Jatta. Lamin en Ousman zijn vandaag langs geweest om te kijken hoe de bouw vordert. We hopen voordat het regenseizoen begint het dak dicht te hebben, zodat de families vast kunnen verhuizen. De huisjes waar ze nu wonen staan namelijk op instorten…

 

15 Maart 2023.
En ook de huisjes van Bonuwarr en Aisha Zarmen beginnen op te schieten. De vaders (Simon & Michael) werken keihard door om het dak af te hebben voordat t regenseizoen begint. De ‘huizen’ waar ze nu wonen staan op instorten.
De veranda wordt aangelegd en als die klaar is gaat het dak er op. Eerst moeten er nog een aantal nieuwe stenen gemaakt worden, want die hebben wij gebruikt voor het huisje van Sam Jatta.