20 November 2020. Financiële ondersteuning Burbage Nursery gestopt.

Met vriendelijke dank aan de familie Tetteroo, die de Burbage Nursery School vanaf nu zullen ondersteunen. Altijd fijn als mensen die nog nooit in Gambia zijn geweest en er dus ook niets van begrijpen, zich gaan bemoeien met iets wat je in jaren hebt opgebouwd. De ‘amazing gift’ van een paar t-shirtjes is voor dhr. B. Ceesay blijkbaar meer waard dan onze investeringen van de afgelopen tijd. Dit speelt helaas al een tijdje achter onze rug. Voor de stichting zal er verder niets veranderen, maar onze grens is nu bereikt.

We blijven onze sponsorkinderen en de leerkrachten uiteraard steunen zoals we altijd hebben gedaan. Andere donaties en/of lopende plannen betreffende de Burbage Nursery School worden vanaf nu stop gezet. Het schoolgeld en de lunch zal in eigen beheer gewoon keurig doorgaan en vrienden van ons zullen binnenkort de school bezoeken en verslag uitbrengen. Ook loopt er nog een onderzoek van het ministerie van onderwijs (onder leiding van dhr. M. Jabbi) waarin de school aan een aantal punten behoort te voldoen. Een van de hoofdpunten is een contract voor de leerkrachten en daarnaast o.a het organiseren van een oudercommissie. Vooralsnog is er aan deze verbeterpunten-eisen niet voldaan wat uiteindelijk zal kunnen resulteren in een sluiting in opdracht van de overheid.
Ousman regelt voor ons alles betreffende acties en dozen, geen zorgen dus verder.
Met elkaar maken we het verschil ❤️
Transparantie is onze kracht.