26, 27, 28, 29 en 30 Juli 2020.      – Tobaski (offerfeest) voedselactie –
Van de Gambiaanse overheid hoeft de bevolking weinig te verwachten, daarom blijft onze hulp heel hard nodig.
Op dit moment loopt er een Tobaski actie, georganiseerd door Henk Bronneberg in samenwerking met onze stichting. De bestellingen zijn ook mogelijk voor het weesgezin in Kartong of voor een willekeurig gezin. In overleg zullen de bestellingen na 24 Juli door Ousman (kippenfarm), Buba Ceesay en/of Lamin Jammeh, bij de families in Dippa Kunda afgeleverd worden.

Donderdagavond 30 Juli begint de viering van Tobaski tot en met vrijdag 31 Juli. Ousman (kippenfarm) heeft met Tobaski een speciale actie en bezorgt dan van tevoren een pakket bestaande uit 1 tray van 30 eieren, 8 blikjes sardientjes in olie en voor 250 dalasi gemengde groenten. Van ieder pakket wordt in overleg met Monique Dorrestijn 1 euro gedoneerd aan de Stichting Gambia Geven met Liefde, die dit bedrag o.a zal besteden aan een gevarieerd voedselpakket  Kartong. De bestellingen voor Kartong worden door onze eigen Ousman gebracht wanneer er weer voldoende dozen, bestellingen etc. zijn om een rit van 2 uur rendabel te maken.

26, 27, 28, 29 & 30 Juli zijn Ousman (kippenfarm), Lamin (hoofdleraar) en Buba (schooldirecteur Burbage) al gestart met het uitdelen van de Tobaski pakketten die via Henk Bronneberg besteld zijn. Doordat de bestellingen onaangekondigd geleverd worden, zijn sommige spullen door iemand anders in de compound aangenomen, het kan dan zijn dat er dan bijvoorbeeld een tante op de foto staat.

15 Augustus was de opbrengst voor Kartong bekend, wij zullen in de 2e September gaan leveren : 2x 50Kg rijst, 20 blikjes sardientjes en 60 eieren.

Onderstaand een overzicht van de bestellingen die gedaan zijn door de sponsoren bij Henk Bronnenberg.

Onderstaand een overzicht van de uitlevering 26 Juli.

Onderstaand een overzicht van de uitlevering 27 Juli tot in de late uurtjes.

Onderstaand een overzicht van de uitlevering 28 Juli.

Onderstaand een overzicht van de uitlevering 29 Juli.

Onderstaand een overzicht van de uitlevering 30 Juli.