14-04-2021, en doorrr…??
Verder zijn er 97 bestellingen geleverd. Ousman zal dit weekend nog 5 pakketten en een doos (voor Angelica) naar Kartong brengen. Ook hebben we 6 dozen met handwerk (Alliander) die we nog uit moeten delen.

Lamin en Ousman hebben enorm veel werk verzet in de afgelopen weken: de renovatie in Kartong, de voedselactie, de pakketten van Loes en Jainaba bezorgen, tientallen sponsordozen afleveren op verschillende plaatsen, offertes maken voor renovaties van verschillende huisjes (omdat sommige sponsorouders hun gezin willen helpen voordat het regenseizoen begint), huur regelen voor een gezin wat uit huis is gezet, naar het warehouse heen en weer rijden en tussendoor nog allerlei vragen van ons beantwoorden. Dankzij deze kanjers kunnen we vanuit Nederland alles door laten gaan en zijn we zelfs alweer met een hele leuke nieuwe actie voor jullie bezig.

Wordt vervolgd ?

09-04-2021. Uitleveringen Ramadan pakketten.
Wegens onvoorziene omstandigheden waren Ousman en Lamin genoodzaakt om eerder te beginnen met de verdeling van de rijst en uien. Dit is begin deze week door ons aangegeven op de besloten Facebook-pagina voor sponsorouders. Ondanks dat Ousman 9 April ziek was, konden zij toch nog 12 bestellingen bezorgen. We hopen dat het vandaag beter met hem gaat ?

Foto`s van uitleveringen per dag in de kaders hieronder.

09-04-2021, 12 pakketten.

10-04-2021, 40 pakketten.

Ousman voelt zich weer stukken beter en ze hebben de gang erin zitten.

11-04-2021, 21 pakketten.

12-04-2021, 15 pakketten.

Totaal in Dippa Kunda regio geleverd  92 pakketten, 1 random gezin & Tundeh Fatou Sarr volgen nog.

17-04-2021. 3 Pakketten afgeleverd.

24-04-2021, de 5 resterende pakketten in Kartong.