Children are the Future

Month: August 2023

18 Augustus 2023. 86 Dozen zijn vandaag afgehaald om naar Gambia te vertrekken.

18 Augustus 2023.

Vandaag heeft Kees Meijer de 86 dozen opgehaald voor transport naar Gambia. De verwachting is dat deze midden November in Gambia aankomen.
In de fotoreportage staan het aantal dozen per persoon welke hier waren afgeleverd.

14 Augustus 2023. Wat hebben wij gedaan met de voedselactie opbrengst ?

14 Augustus 2023.

Wat hebben we gedaan met de extra opbrengst van de voedselactie?

Lamin heeft (zoals afgesproken) een klein gedeelte voor zichzelf gehouden en voor de rest van het bedrag T-shirts met logo besteld voor de hele school. Na de vakantie ontvangt ieder kind er eentje en deze moet dan op elke vrijdag (sportdag) gedragen worden.

De bijpassende broekjes gaan we bestellen met behulp van een donatie van Jan & Marjan Schins (in samenwerking met Nike Outlet Roermond) Zo hoeven we de ouders van jullie kinderen niet op kosten te jagen.

– Transparantie is onze kracht.

 

6 Augustus 2023. Verdeling voedselpakketen bij de Tree of Life Nursery.

6 Augustus 2023.

In totaal heeft Lamin vandaag 66 pakketten mogen verdelen.
Soms neemt iemand anders uit de compound het pakket voor een familie aan, maar Lamin ziet er op toe dat alles op de juiste plek terecht komt. Dit gebeurt dan ook altijd in goed overleg en we doen ons best om  het betreffende kind dan in elk geval wel op de foto te zetten.

 

4 Augustus 2023. Erg veel kinderkleding mogen ontvangen van Laura.

4 Augustus 2023.

Twee dozen vol met prachtig babyspul gekregen, plus een envelop om de transportkosten te betalen. Daar gaan we een mooie bestemming voor zoeken, Laura van der Eng. Superbedankt! ?

5 Augustus 2023. Voedselactie Augustus is een enorm succes geweest.

5 Augustus 2023.

De voorbereidingen voor zondag 6 Augustus zijn in volle gang bij Jainaba Food Express. Omdat we zo’n grote bestelling (66 pakketten) hebben geplaatst, doen ze er voor iedereen gratis 2 flessen vers gemaakte Baobab sap bij. Superlief! Op de foto zie je de gekleurde teilen met de stukjes Baobab al klaarstaan. De uien worden allemaal afgewogen en in tasjes verpakt, waarna er verschillende keren heen en weer naar de school moet worden gereden.

Al met al nog een hele klus.

Veel succes!

Voedselpakket:

?25 kg rijst

?5 kg ui

?1 kip

?30 eieren

?5 kilo vermicelli

?1 kg couscous

?1 doosje jumbo

?2 ltr olie

?2 flessen verse Baobab juice