Gambia, Geven met Liefde

Children are the Future

Month: December 2016

29 December 2016. 60 x 50Kg rijst voor uitlevering Februari is inmiddels binnen.

We willen geen risico lopen dat we tekort komen vanwege de onstabiele politieke situatie, daarom hebben we de rijst voor februari vast ingekocht en opgeslagen. Met dank aan Allan & Renate van de Stichting Goods for Gambia.
—- !!! 60 zakken van 50 kilo = 3000 kilo !!! —-

26 December 2016. Fijne kerst voor de sponsorkindjes van de Burbage Nursery school.

Omdat we op dit moment bijna 60 sponsorkindjes hebben, gaan we het helaas niet redden om ze allemaal zelf te bezoeken in februari. We hopen dat jullie daar begrip voor hebben.. De container is deze week aangekomen in Banjul en Buba Ceesay is vast begonnen met het uitdelen van de dozen aan de gezinnen. De zakken rijst zullen wij zelf in februari nog langs gaan brengen. Soms kijken ze op de foto niet zo blij als je zou verwachten maar neem van ons aan dat ze dat wel zijn!

Foto`s van de uitreiking kunt u zien bij de pagina van uw sponsorkindje.

☆☆☆Merry Christmas ☆☆☆

Muhammed Alieu ontvangt namens de sponsorouder een doos met goederen. 25-12-2016.

 

19 December 2016. Medemblik Actueel Nieuwsupdate.

Monique en Fred Eringaard zetten zich in voor kinderen in Gambia

30 Oktober 2016. ANBI status Gambia Geven met Liefde is toegekend door de overheid.

Onderstaande link geeft weer wat de status Algemeen Nut Beogende Instelling inhoudelijk is en waarom wij zo trots zijn dit binnen enkele weken te hebben kunnen realiseren.

Schenken heeft ook voor de donateur belastingvoordelen

https://nl.wikipedia.org/wiki/Algemeen_nut_beogende_instelling

23 December 2016. Openbare Basisschool de Tandem start aktie voor Gambia.

Basisschool de Tandem in IJsselstein (Utr) heeft dit jaar voor onze Stichting gekozen, als doel voor de jaarlijkse inzamelingsaktie.   Wat een geweldig initiatief, veel succes allemaal!

23-12-2016, het resultaat mag er zijn.

De kinderen van Basisschool de Tandem in IJsselstein hebben met de kerst-inzamelingsaktie in totaal 24 dozen en 2 karren opgehaald. Wat een geweldig resultaat! Iedereen ontzettend bedankt en in het bijzonder Manon Blom die onze Stichting als doel voor dit kerstproject heeft voorgesteld. Alle spullen worden geschonken aan de familie/verzorgers van de kinderen op de Burbage Nursery school en ook aan de andere gezinnen die rond de vuilnisbelt wonen en helemaal niets hebben. Hier gaan we zoveel mensen blij mee maken!

Eindresultaat:
17 dozen speelgoed
2 dozen schoolspullen
3 dozen eten
1 doos verzorging
1 doos mix eten en verzorging
Totaal 24 dozen en 2 karren !!!

Maart 2017, de goederen zijn aangekomen en worden stapsgewijs verdeeld aan de ouders van de leerlingen Burbage Nursery School: