22 December 2023.

Stel je eens voor..

Je slaapt met je vrouw en 3 kinderen in een (overvol) hutje, naast een gebouw waar elke dag aan wordt gewerkt en als het klaar is moet je daar weg. Overdag leef je in een hoekje van dit gebouw waar je stenen hebt neergelegd met een kleed er op, zodat de kinderen daar kunnen spelen. Tegen de muur staan wat keukenspullen. Je wast zelf auto’s van binnen en buiten voor 150 dalasi (2 euro) en je vrouw verdient wat geld met een fruitstalletje voor de deur. Af en toe verkoopt ze een doos appels in 1x tegelijk aan de stichting Gambia Geven met Liefde en dan kun je wat extra’s betalen…

Met dank aan Marijke Ockhuizen voor het voedselpakket en de kaart. We hebben er zelf nog knuffels, vitamines en contant geld bij gedaan. Later zullen we nog wat kleding brengen.