5 Februari 2024.

Mo r r o ?

We hadden vanmorgen telefonisch met Morro afgesproken. Hij stond keurig op tijd op ons te wachten. Nadat we de zak rijst(50 kg) voor de familie thuis gebracht hadden en zn huisje hadden bewonderd, gingen we richting de bank M om zijn donatie te storten. Toen we binnenkwamen zat er een lange rij mensen te wachten, maar er kwam direct een bekende van hem naar ons toe en we werden vrijwel meteen geholpen. Morro zelf stond helemaal te glimmen van trots, hij was zo blij!

Het door jullie gedoneerde bedrag staat nu op zijn account en daar kan hij voorlopig mee vooruit. De bedoeling is eigenlijk.. totdat we in december weer komen. Hij heeft nogmaals beloofd om zo min mogelijk de straat meer op te gaan, omdat ie zelf ook wel weet dat dat onveilig is. Verder hebben we afgesproken dat hij in noodsituaties altijd onze Ousman mag bellen en Ousman zal zelf ook regelmatig contact met hem houden.

Met dank aan:
Elles Veltman, Corrie Hokken, Marjan van Roestel, Familie Berger, Petra Zwaan, Familie Lakeman, Jannine Braam, Ytsje Smink en
Piet & Clara vd Schoof.