10-01-2020. Vanmorgen zijn we op de school geweest en ook thuis bij onze sponsorkids Ousman Jallow (mama Marri), Ajie Fatou Saidi (Mieke) en Binta Bah (ons wondertje). Wat was het weer een feest daar op school. En wat zijn ze allemaal gegroeid! Het is casual vrijdag vandaag, dus gymles en geen verplicht schooluniform. Er werd weer uit volle borst voor ons gezongen en de kinderen lieten zien wat ze al geleerd hebben. Ousman de vaste driver van de stichting reed ons er weer zonder problemen naar toe. Onderweg nog 50 kg rijst, een zak uien en een kan olie gekocht voor alle drie de sponsorkids. Daar kunnen ze toch weer een maand van leven. Meester Lamin Jammeh ging ook met ons mee toen we de kinderen uit school thuis gingen brengen met de auto van Stichting Gambia Geven met Liefde. Alle drie om beurten thuis gebracht en een verrassingsdoos, de rijst, olie en uien afgeleverd. Wat waren ze allemaal blij. Zo bijzonder om dit te kunnen meemaken.

23-01-2020. Vandaag afscheid genomen van de sponsorkinderen. Greetje was ook mee om voor het eerst haar sponsorkind te zien. Het was lastig om gedag te zeggen. We hebben ze nu toch wel vaak gezien dit jaar en afgelopen jaar, dus het geeft toch wel een band. Ik vrees dat we volgend jaar weer naar Gambia moeten.? Binta is nog steeds verlegen. Ousman en Ajie weten het inmiddels wel. Na het schoolbezoek naar de gezinnen thuis om gedag te zeggen. Heel erg leuk! En daarna de kinderen weer naar school gebracht. Dat zegt toch wel wat dat ze allemaal weer naar school terug wilden i.p.v. thuisblijven.