Agenda:

02-11-2020 / 26-11-2020

– V o e d s e l p a k k e t a k t i e November –

Omdat de bestellingen via Betsy zijn weggevallen, hebben we besloten om toch nog een voedselactie te organiseren. We kunnen het niet te ingewikkeld maken, dus we hebben dit pakket voor jullie samengesteld. Wil je iets anders, dan gaat dat buiten deze actie om. Heb je geen sponsorkindje bij onze stichting en wil je toch graag een familie verrassen met een pakket, helemaal top! Heb je nog vragen, stel ze gerust.. Deze actie geldt ook voor Kartong, de bezorgdatum wordt dan in combinatie met dozen gepland.

🌾25kg Rijst

☘️ 5 liter Olie

🌾18 kg Uien

🌿 30 stuks Eieren

✅ Gratis bezorgen

Prijs €35,00

🍁De actie loopt tot 27 november

🍁Bezorging op 28 en 29 november (onder voorbehoud)

🍁Geef je bestelling met de naam van je sponsorkindje door aan Henk Bronneberg. Na aanmelding ontvang je een bericht over de betaling.

📧H.Bronneberg@wxs.nl

https://www.facebook.com/henk.bronneberg

 

Nieuwsbrief:
Met regelmaat verzonden wij de sponsor-ouders per email een update met betrekking tot de ontwikkelingen van hun sponsorkindje, nieuwe en lopende projecten echter merendeel van de email kwam aan in de spam-box. Gezien de vele publicaties dagelijks op facebook hebben wij het idee dat een nieuwsbrief geen zin meer heeft om op te maken en te versturen, onze facebook pagina met ruim 1700 volgers is één en al een nieuwsbrief.

https://www.facebook.com/Gambiagevenmetliefde/

Nieuwsbrieven 2017

Nieuwsbrieven 2016