15 Juni 2023.

Door de eenzijdige voeding en nu ook nog eens het naderend regenseizoen, krijgen we regelmatig meldingen over kinderen die hierdoor van alles mankeren. Ik zal verder niet in detail treden, maar de foto’s zijn soms schokkend. Uiteraard bieden we in dit soort gevallen meteen hulp. Om de weerstand van de kinderen te verhogen willen we ons best gaan doen om af en toe (liefst regelmatig) een banaan, een gekookt ei en dagelijks een multi vitamine aan te bieden op de Tree of Life Nursery School. Op de Amazing Grace Primary School is dit vanwege het grote aantal kinderen niet haalbaar. Het is wel een aanrader om in elke doos die naar je familie gaat vitamines mee te sturen.

De vraag is of er misschien iemand onder onze volgers is, die goedkoop of liefst gratis aan multi vitamines kan komen. Deze kunnen we dan in september meesturen met de container. Intussen zijn we zelf al begonnen om allerlei bedrijven aan te schrijven.

Help je ons helpen ?