26 December 2022.

K e r s t a c t i e  ?

Niets liep deze week volgens planning, maar uiteindelijk werd het gisteren toch nog een fantastische dag! Met dank aan Fred, die helaas nog te ziek was om er zelf bij te zijn, maar wel vele uren werk in de voorbereiding had gestoken waardoor alles gewoon door kon gaan. Cora en Ron (sponsorouders) waren zo lief om mij in zijn plaats te helpen. Op deze manier kon ik me zelf focussen op de foto’s. Namens Jeffrey & Lorena (hotelgasten)mochten we 150 appels uitdelen.

Vanwege de kerstvakantie zijn een aantal ouders en kinderen helaas al naar familie in het binnenland. Zij zullen hun giften later ontvangen. Ook zijn er 4 kinderen die door ‘een foutje’ nog een envelop met geld krijgen, dit komt allemaal goed. Heb je vragen, stel ze gerust.

Iedereen was vrolijk en zelfs na afloop werd Lamin nog door verschillende ouders thuis gebeld om te vertellen hoe dankbaar ze zijn voor alles wat we doen.

Onderstaand een kleine impressie van 26 december.

Dit was 100% G e v e n  m e t  L i e f d e ?