14 December 2023.

Alle dozen zijn weer netjes gesorteerd en opgestapeld. Beetje jammer wel van die rat of grote zwarte muis die ineens uit een doos sprong toen ik even rustig op de bank zat en zich nu nog ergens verstopt heeft…

Daarna langs de supermarkt, en op de terugweg bij Kadie Kadie heerlijke verse Benachin en Domoda meegenomen. Ook hier is een ravage aangericht doordat alles wat dicht naast de weg ligt tegenwoordig met de grond gelijk gemaakt wordt. Hoe gezellig was het terras waar we vorig jaar nog met de schoolkinderen zaten te eten. Dit terras is helemaal weg!

De wegen zijn helaas ook nog niet klaar, waardoor we evengoed nog (meestal in file) constant over stoffige, ongelijke zandpaden rijden. Positieve hiervan was wel dat we nu lekker traag langs allerlei kraampjes reden, waardoor ik met een gebloemde vloerwisser voor de douche, gemberkoekjes, een grote afsluitbare voorraadbak (muisbestendig) en 7 voetballen thuis kwam.

Ook kregen we nog een heel verdrietig bericht. We wisten al dat er een Nederlandse motorrijder verongelukt was hier vlakbij, maar niet dat het een bekende van ons was. Anton, de enthousiaste, vriendelijke eigenaar van het Steakhouse bij Kasumai.. Bij het oversteken van de nieuwe weg werd hij een paar weken geleden frontaal geschept, zo triest ?