1 December 2020.

Ondanks het lekkende dak, de gehandicapte kinderen die steeds zwaarder worden om te vervoeren, haar eigen kleine prive gebouwtje wat nog niet af is (waarover later meer..) en alle zorg om de (10) kinderen, heeft Isatou toch nog 2 extra kinderen in huis genomen. Saikou is een weesjongen van 7 jaar, hij gaat naar school en we hebben voor hem intussen al een sponsorouder gevonden. Serean † 25-01-2021 is een zwaar gehandicapt jongetje van 8 jaar oud. Hij heeft een beroerte gehad, kan daardoor niet lopen en heeft ook nog epilepsie. Niemand wilde hem meer hebben, dus heeft onze lieve Isatou zich ook over hem ontfermd. Altijd positief zei ze gisteren, toen ik vroeg of Serean misschien ooit zou kunnen lopen, tegen me:  “geen zorgen Monique, hij heeft hetzelfde als Ousainou en die gaat nu ook gewoon naar school”.

Voor beide kinderen is er een nieuwe sponsor, dank je wel Christel en Nicole voor het vertrouwen dat jullie in onze stichting hebben.

Zoveel respect voor deze vrouw en zo dankbaar dat we in het volste vertrouwen met haar samen mogen werken ❤️