24 November 2023.

“Giving is not just about making a donation.

It is about making a difference.”

Nog een paar weken en dan vertrekken we naar Gambia. Dankzij jullie mogen we daar meteen al een groot gedeelte van de 143 voedselpakketten uit gaan delen. Dat is 2950 kilo rijst & 1062 kilo uien, plus een grote stapel leuke kaarten en enveloppen. Een aantal willekeurige voedselpakketten wil ik graag later op verschillende plekken buiten de regio Manjai brengen, waar de nood ook heel hoog is.

Naast de kerstactie hebben we nog een aantal projecten zoals het mini-dorpje (900 kilo rijst en een aantal dozen), gezinnen verrassen die op plekken wonen waar (bijna) nooit iemand wat brengt, blikken melkpoeder voor een kraamkliniek waar baby’s opgevangen worden waarvan de moeder is overleden, Heart House, een schoolreisje en nog veel meer..

We zijn er hartstikke druk mee elke dag, maar we doen het nog steeds met Liefde. Ontzettend bedankt dat we dit met elkaar mogen realiseren ❤️