Children are the Future

Month: December 2021

31 December 2021. Kerstkaarten en goederen afgeleverd bij het Heart House Kartong.

31 December 2021.

– H e a r t  ?  H o u s e –

Ousman is vanmiddag in Kartong geweest en stuurde ons deze blije foto’s. Meteen een goed moment om iedereen te bedanken die het afgelopen jaar met ons en onze stichting heeft meegeleefd. Mede en eigenlijk vooral dankzij jullie kunnen we al deze mooie dingen realiseren en helpen waar het zo ontzettend nodig is.

Sponsoring mede mogelijk gemaakt door:
Nicole Knoop, Corrie Hokken-Poldervaart,  Mieke Wezenberg,  Krijnie en Bob Schotel, Mieke Schouten-Pauw,  en Stichting Hands Together for Gambia.

 

 

 

18 December 2021. Voetbaltenues afgeleverd bij het HeartHouse in Kartong.

18 December 2021.

– H e a r t ? H o u s e –

Corrie Hokken Poldervaart en Nicole Knoop hebben een tijdje geleden voetbalkleding van voetbalvereniging Rockanje (met dank aan Jeroen Schippers en Loortje Assenberg) en voetbalvereniging Zeewolde naar Gambia gestuurd. Door vertraging met de containers heeft dit een paar maanden geduurd. Wij mochten gisteren deze shirts en broekjes samen met voetbalschoenen, ballen, bidons, keepershandschoenen, scheenbeschermers etc. overhandigen aan het team van Karim en Kebba in Kartong. Karim en Kebba zijn 2 van onze sponsorkinderen die bij Isatou wonen.

Superbedankt! ⚽️