Gambia, Geven met Liefde

Children are the Future

Month: December 2021

31 December 2021. Kerstkaarten en goederen afgeleverd bij het Heart House Kartong.

31 December 2021.

– H e a r t  ?  H o u s e –

Ousman is vanmiddag in Kartong geweest en stuurde ons deze blije foto’s. Meteen een goed moment om iedereen te bedanken die het afgelopen jaar met ons en onze stichting heeft meegeleefd. Mede en eigenlijk vooral dankzij jullie kunnen we al deze mooie dingen realiseren en helpen waar het zo ontzettend nodig is.

Sponsoring mede mogelijk gemaakt door:
Nicole Knoop, Corrie Hokken-Poldervaart,  Mieke Wezenberg,  Krijnie en Bob Schotel, Mieke Schouten-Pauw,  en Stichting Hands Together for Gambia.

 

 

 

18 December 2021. Voetbaltenues afgeleverd bij het HeartHouse in Kartong.

18 December 2021.

– H e a r t ? H o u s e –

Corrie Hokken Poldervaart en Nicole Knoop hebben een tijdje geleden voetbalkleding van voetbalvereniging Rockanje (met dank aan Jeroen Schippers en Loortje Assenberg) en voetbalvereniging Zeewolde naar Gambia gestuurd. Door vertraging met de containers heeft dit een paar maanden geduurd. Wij mochten gisteren deze shirts en broekjes samen met voetbalschoenen, ballen, bidons, keepershandschoenen, scheenbeschermers etc. overhandigen aan het team van Karim en Kebba in Kartong. Karim en Kebba zijn 2 van onze sponsorkinderen die bij Isatou wonen.

Superbedankt! ⚽️

14 December 2021. Aanschaf leer en les materiaal voor de Burbage Nursery.

14 December 2021.

– A a n s c h a f   ?  s c h o o l b o e k e n –

Weten jullie nog dat we de prijs van de voedselpakketten naar boven hadden afgerond om  Lamin te betalen en van het overige geld boeken te kunnen kopen? Met de opbrengst van de laatste 2 acties kon Lamin 48 Engelse werkboeken kopen voor zijn klas op de Burbage Nursery School. Zitten er dan 48 kinderen in de klas?.. Eh, ja dus.. Helaas hebben we geen invloed op de bizarre hoeveelheid kinderen die door de schooldirecteur aan worden genomen.

Het positieve van het verhaal: Met deze aanschaf kan Lamin de kinderen veel beter en makkelijker lesgeven. Even voor de duidelijkheid; dit is dan ook een gift aan hem als docent en niet aan de school. De school zelf wordt niet meer door onze stichting ondersteund.

*Doos schoolspullen (pennen, potloden, gummen, puntenslijpers etc) geschonken door Henny en Jakob de Wit ♥♥♥

 

 

12 December 2021. Rugtasjes met naam uitgeleverd.

2 September 2021.

– R u g t a s  m e t   n a a m –

Eindstand :  27 bestellingen, uitlevering medio half December.

Wil je een leuke rugtas met de naam van je sponsorkind bestellen? Lees dan onderstaand bericht even. Wij zorgen dat het in Gambia terechtkomt en uitgedeeld wordt. We doen ons uiterste best om de rugzakken met de september container mee te sturen. Lukt dit niet dan gaan ze met de eerstvolgende container mee. Heb je nog vragen, stel ze gerust..

Erik Obee, een van onze sponsorouders, heeft deze actie samen met zijn dochter opgezet.

De bestellingen mogen geplaatst worden via Tanisha Stor. Geef duidelijk de maat, kleurkeuze en de voor- en achternaam van je kind aan.

De maten zijn:

28 x 40 x 14 cm

29 x 38 x 1,5 cm

Prijs incl. verzendkosten €17,50

☎️WhatsApp : 06-50248952

?Contact@storties.nl

*Deze actie geldt alleen voor sponsorouders die een kind ondersteunen via onze stichting.

Foto`s van uitgifte in het kader hieronder.