26 Januari 2023.

♡❤️♡   G e v e n  m e t  L i e f d e   ♡❤️♡

Om de juffies en iedereen die op school helpt te bedanken (en om jaloezie te voorkomen) bracht ik vanmorgen (bijna) alle dozen die we nog hadden staan met kleding, schoenen, knuffels, wat gebreide mutsjes, zonnebrillen, kaplaarsjes etc. mee naar school en mocht iedereen wat uitzoeken. Eerst de 3 juffies en daarna de stagiaire, de schoonmaakster en verschillende moeders van kinderen die geen sponsorouder hebben.

De pakken macaroni die we tegenkwamen gebruiken we voor de schoollunch en de grote knuffels zijn zo geliefd bij de kinderen dat we besloten dat die op school mogen blijven voor de allerkleinsten. Zo zijn er nog wat spellen, doosjes paracetamol en andere dingen die we op school goed kunnen gebruiken. Ida had alle rode tasjes er tussenuit gehaald om onder de kinderen uit haar klas te verdelen (zie foto) De bananendozen werden weer hergebruikt als boodschappentas en thuis waarschijnlijk als ‘opbergmeubel’.

Ik weet dat er een aantal dozen van Lisenka vdr Kolk, Corrie Hokken-Poldervaart en van onszelf bij zaten, maar iedereen die hier verder aan heeft bijgedragen..

Superbedankt!