01-06-2021.

– ? T o b a s k i  ?  F e e s t  ? ?? –

Er zijn vandaag vast 5 schapen en een geit bezorgd bij Safiatou Jallow, Blacka, Meester Lamin, Abdoulie Bayou, Mariama Camara en Lamin Cham. Tida Cham krijgt haar schaap bij de volgende ronde. Wil jij ook een familie superblij maken met het offerfeest, bestel dan een schaap of geit bij ons. Deze actie geldt uitsluitend voor onze sponsorouders en willekeurige schenkingen.

Inclusief transportkosten en voer:

? Schaap € 170,00

? Geit € 130,00

02-06-2021.
Vandaag hebben Ousman en Lamin 5 grote zakken voer voor de schapen gehaald en afgeleverd, Meester Lamin en Blacka hadden het niet nodig want de hele compound verzorgt het schaap en de geit.
Ook is het schaap bij Tida afgeleverd. De levering van Fam. Erbilir, Fam. Mohamad en Nicole Hulst du Plessis zal deze week plaatsvinden.

04-06-2021.
Ebrimah Jawo heeft zijn geit gehad van zijn sponsorouder Nicole Hulst du Plessis. Onze eigen Ousman, zijn vrouw en de kinderen zijn superblij met hun schaap, gekregen van de familie Mohamad. De familie Erbilir heeft een (door Ousman gekozen) familie ontzettend blij gemaakt met een geit. Ieder gezin ontvangt van ons ook een EHBO kist, voor het geval dat.. Nee hoor grapje, maar ook dat is van harte welkom en nuttig in de compound. Namens deze gezinnen willen we de sponsors heel erg bedanken, het is voor al deze mensen de eerste keer dat ze met Tobaski een schaap of geit mogen offeren.

13-06-2021.
Vandaag heeft Modou Lamin Touray namens Kim Höster een schaap mogen ontvangen, Sulbiye Gözükara doneerde een geit voor een willekeurig gezin welke Lamin mocht uitzoeken, uiteindelijk kwamen wij bij een gezin terecht en Lamin omschreef de situatie alsvolgt : “Family in need. This old woman is a widow the husband pass away few years ago and left her with all this children and their elder daughter. She struggle with her elder daughter to put food on the table” Een warm welkom dit geschenk.