Zaterdag 12 September 2020 Kartong:

– F e e s t  i n  K a r t o n g – ??

Vanmorgen gingen Ousman en Lamin eerst op pad om de koelkast (warehouse Goods for Gambia) en alle boodschappen bij Awa (Betsy van der Wal) op te halen, de spullen van Ousman (Henk Bronneberg) waren al eerder bezorgd. De koelkast ging op het dak, de rest achterin de auto.. En door naar Kartong!

Wat een verrassing voor Isatou en de kinderen, een gloednieuwe koelkast zodat ze alle voeding vers en koel kan bewaren. Daarnaast nog een enorme hoeveelheid boodschappen (couscous, maggiblokjes, macaroni, palmolie, waspoeder, lolly’s, aardappelen, rijst, vermicelli, azijn, appels, paprika’s, cornflakes, melk, groene boontjes, palmolie, verse kippen, een voetbal, suiker, mayonaise, wortelen, tomaten, watermeloen, sla, okra, komkommers, tomatenpuree, mayonaise, Ataya, bananen en pepers) We hebben het geld besteed aan andere dingen dan alleen rijst en uien, hopelijk zijn jullie het daar mee eens. Rijst is er nu even voldoende en uien heeft ze al uit eigen oogst.

De koelkast is mogelijk gemaakt door:
Miriam Entius, Jolanda Hoekstra, Familie Annot, Jessica Obdam, Familie vd Merbel, Bianca Houthuijzen, Familie de Wit, Petra Zwaan, Mieke Wezenberg, Familie Berends, Mieke Schouten, Monique van Raak, Nicole Knoop, Karin en Edward Bingley, Pauline van Berkel, Trinja Feller, Mevr. de Rooij, Massagepraktijk Your Body & Mind, Monique Dorrestijn en Fred Eringaard.

Het transport van de koelkast van Nederland naar Gambia is mogelijk gemaakt door een anonieme sponsor.

Geschonken door Henk Bronneberg en Ousman :
100 kg rijst, 60 eieren, 20 blikjes sardientjes (10% van opbrengst vorige voedselactie mochten we omzetten in producten)

Geschonken door Betsy van der Wal en Awa :
25 blikjes sardientjes

De overige boodschappen-pakketten zijn mogelijk gemaakt door:
Mieke Wezenberg, Mieke Schouten, Petra Zwaan en Jenny Poland.

Tevens is er een financiële bijdrage overhandigd aan Isatou namens de sponsoren.