19 Juli 2023.

???  S C H O O L F O N D S  ???

We hebben iets nieuws!

Iedereen reageert zo enthousiast op de mogelijkheid om vrijblijvend een donatie te doen en daarmee een kindje (zonder officiële sponsorouder) te ondersteunen, dat wij hebben besloten om een ‘schoolfonds’ op te richten.

Wat houdt dat in:

De kinderen op de Tree of Life Nursery School worden vaak door hun moeder/verzorger al vroeg aangemeld op onze populaire school, ook voor volgend jaar is er alweer een wachtlijst. Normaal gesproken wordt er voor ieder kind door de ouder/verzorger 1000 dalasis per termijn(kwartaal) betaald aan Lamin. Dit is met een maandelijks inkomen van amper €30,- bijna niet te doen. In de praktijk blijkt dat de 2e en 3e termijn aan schoolgeld het zwaarst zijn om te voldoen.

Om in schrijnende gevallen bij te kunnen springen en indirect natuurlijk ook om de school goed draaiende te houden, hebben wij HET SCHOOLFONDS in het leven geroepen. Zo blijven de ouders/verzorgers in eerste instantie zelf verantwoordelijk en kan iedereen die de verplichting van sponsorouder liever niet op zich neemt- of iemand die al sponsorouder is en nog iets extra’s wil doen, vrijblijvend een donatie doen. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen zorgeloos onderwijs te kunnen laten volgen, zodat ze niet op de vuilnisbelt of elders rond hoeven te hangen, maar veilig, netjes schoon, (medisch)verzorgd en onder toezicht op school zijn.

Help je ons helpen?
Indien je een factuur nodig hebt is dat geen enkel probleem.

Op dit moment hebben we al € 845,00 in het fonds.
Met dank aan:
Nikki Goossens
Mieke Wezenberg
Sandra Annôt
Anoniem
Kim de Veij
Karin en Edward Bingley
Anoniem
Margriet Westland
Corrie Hokken
Fred & Monique
Esther Spachtholz

Stichting Gambia, Geven met Liefde
? gambiagevenmetliefde@gmail.com
☎️ of WhatsApp : +31-621517885
De donatie mag overgemaakt worden op onderstaand rekeningnummer o.v.v van Schoolfonds. Bij voorbaat dank ❤️
IBAN : NL86ABNA0502945176
BIC-SWIFT: ABNANL2A
ANBI Registratie: 8568.68.127
Link naar Tree of Life Nursery School
Tree of Life Nursery Gambia
www.gambiagevenmetliefde.org