5 Maart 2021.

In Januari deden wij een oproep voor de sponsoring van een voedsel pakket voor Kartong, de reacties waren overweldigend. Er werd een bedrag van € 472,50 gedoneerd door de sponsoren vermeld in het onderstaande kader. Isatou zorgde dat de werkers de afgelopen 6 weken  elke dag een goede voeding hadden, hierdoor was haar buffer op en vroeg zij op 2 Maart via een Whatsapp bericht of wij konden helpen met wat rijst. Wat zij niet wist is dat wij deze aktie in Januari al hadden opgezet en dus ook voor haar een buffer hadden. 5 Maart heeft Ousman dan ook boodschappen gedaan en het volgende namens de sponsoren vandaag afgeleverd:

20Kg suiker, 3 dozen diepgevroren kippenbouten, 36Kg uien, 20 Liter olie, 150Kg rijst en voor de kinderen 100 zakjes chips.

Later dit jaar zal er nog zo’n zelfde pakket worden afgeleverd. In Mei zal er na de Ramadan (suikerfeest) ook weer rijst en uien gebracht worden. We hebben al een paar aanmeldingen voor Kartong binnen.

Namens Isatou, de kinderen, Ousman, de werkmannen en Awa (oudste pleegdochter van Isatou) Superbedankt! 🌹

Voedselaktie Kartong Januari 2021