Bent u particulier of hebt u een bedrijf en heeft u ideeën, plannen of wilt u ons sponsoren met kleding, schoolspullen, medicijnen of een financiële bijdrage doen welke fiscaal aftrekbaar is, neem dan contact met ons op.

Alle hulp in welke vorm dan ook is welkom.

Stichting Gambia, Geven met Liefde
Hazewaal 14
1671 LB
Medemblik
Email : gambiagevenmetliefde@gmail.com
WhatsApp : +31-621517885
IBAN : NL86ABNA0502945176
BIC-SWIFT: ABNANL2A
KvK-nr : 67189954
ANBI Registratie: 8568.68.127

Sinds onze oprichting in Oktober 2016 zijn wij officieel ANBI gecertificeerd.
ANBI staat voor: algemeen nut beogende instelling. ANBI gecertificeerde instellingen zijn kerkelijke, levensbeschouwelijke, charitatieve, culturele of wetenschappelijke instellingen, of instellingen die op een andere manier bijdragen aan het algemeen nut. Als zij aan bepaalde voorwaarden voldoen, worden ze door de overheid als een ANBI aangewezen en geregistreerd.

Sinds 1-1-2008 zijn giften gedaan aan goede doelinstellingen aftrekbaar van het belastbaar inkomen als de instelling aangemerkt is als algemeen nut beogende instelling (ANBI).
Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat u de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek kan brengen op uw belastbaar inkomen. De Belastingdienst betaalt dus mee aan uw gift. Door slim gebruik te maken van het belastingvoordeel, kunt u meer schenken met hetzelfde geld omdat de Belastingdienst na aangifte inkomstenbelasting het verschil terugbetaalt. U kunt er dus zelf voor kiezen om het voordeel te houden of weg te schenken aan de instelling van uw voorkeur.

Stichting Gambia, Geven met Liefde is in bezit van deze ANBI status dus is het voor u als donateur zeer aantrekkelijk om een gift te doen of vaste sponsor te worden.

 

 

gambia side 2