13 Januari 2024.

Wat is het toch oneerlijk verdeeld in de wereld…

Haddy verloor bij de geboorte van haar zoontje (2 maanden geleden) veel bloed en kreeg zelfs een bloedtransfusie. Daarna ligt ze nu dus al 2 maanden het grootste gedeelte van de dag op bed, is erg duizelig, eet bijna niets, haar borstvoeding bleef uit en ze kon amper voor de baby zorgen. In het ziekenhuis van Serrekunda stuurden ze haar 2x naar huis met paracetamol.

Vanmiddag heb ik haar meegenomen naar een goede arts die allerlei testen bij haar heeft gedaan.  Uitslag: Bloeddruk en hartslag te hoog en zware bloedarmoede. De juiste medicijnen meegekregen en haar met een tros bananen weer opgelucht thuis gebracht. Kosten: €35,-

Hier een maandsalaris, voor ons gelukkig te betalen. Hopelijk knapt ze nu snel op en kan ze van haar baby gaan genieten.. die trouwens met de nieuwe babyvoeding meteen al veel meer slaapt, vertelde oma.

Hoe kan ik je bedanken, zei ze ontroerd tegen me. Dat hoeft echt niet lieverd. Ik ben blij dat ik dit voor je kon doen ? #sisters