20 December 2022.
Het schoolteam (en een aantal moeders die vrijwillig mee kwamen helpen) waren maandag al begonnen met de voorbereidingen op de Nursery. Kippen, pasta (soort mie) en een heerlijke uiensaus. Ik heb nog nooit zoveel keurig gesneden uien bij elkaar gezien, een grote zwarte teil helemaal vol. De gemarineerde kippen werden op een soort barbecue klaargemaakt en waren perfect. We kregen van Lamin kip met uiensaus en een grote fles Wonjo juice (hibiscus) mee naar huis.

Ytsje en haar gezin kwamen gezellig langs en zelfs Buba (Burbage Nursery School) kon het niet laten om even aan te wippen. Een van de moeders liep rond met malaria, die heeft Ousman meegenomen naar de apotheek voor een bloedtest en de juiste medicijnen. Een andere moeder was zwaar mishandeld door de landlord en vroeg om hulp.. dus daar even een gesprek mee gehad, een van de kinderen (doofstom) heeft zn beentjes vol met vreemde vlekken en wondjes. En zo ben je hier eigenlijk de hele dag bezig met van alles. Toen de kinderen bijna naar huis gingen hebben we de verrassingstasjes en de appels uitgedeeld. Een mooie afsluiter voor deze geweldige dag!