17 Juli 2023.

– G r a d u a t i o n 👩‍🎓🧑‍🎓 D a y –

Het schooljaar werd zaterdag afgesloten met een feestje voor de leerlingen van de 3e klas. 23 kinderen van deze groep mogen dankzij hun sponsorouders doorstromen naar de Amazing Grace Primary School.

Mocht je denken: ‘waar ken ik die man in t geel ook alweer van?’.. Dat is inderdaad dhr. Buba Ceesay, directeur van de Burbage Nursery School. Dezelfde Buba die mij (Monique) meerdere keren dreigde iets aan te zullen doen als wij naar Gambia zouden komen. ‘Speciaal uitgenodigd’ door Lamin en ik hoef onze vaste volgers niet uit te leggen hoeveel respect we voor zijn keuze hebben.

Een grandioos dapper gebaar van een schooldirecteur zoals een schooldirecteur hoort te zijn. Een betrouwbare, bescheiden, hardwerkende man met karakter en ❤️ voor de kinderen. Een man die weet wat leiding geven betekent. Een man die eerst aan de kinderen denkt en daarna pas aan zichzelf. Een man die elke cent eerlijk en met verstand uitgeeft. We zijn ontzettend dankbaar dat we met elkaar zijn droom werkelijkheid hebben gemaakt. (Les)Geven met Liefde op een eigen school, de Tree of Life Nursery School. Het viel niet mee om alles financieel rond te krijgen, maar het is ons gelukt. Op naar een nieuw schooljaar!

We zijn natuurlijk supertrots op het complete schoolteam en wensen de kinderen van klas 3 heel veel succes op de Amazing Grace Primary!