Children are the Future

Month: June 2023

24 Juni 2023. Schaap en geit verdeling.

24 Juni 2023.

De families van Jarra Jatta, Tida & Jainaba Cham, Mariama Camara, Abdoulie Bayo, Lamin Jarju en Muhammed Seedy Jallow kregen zaterdag een Tobaski-verrassing thuis bezorgd van hun sponsorouders.

15 Juni 2023. Oproep voor Multi-Vitaminen gestart.

15 Juni 2023.

Door de eenzijdige voeding en nu ook nog eens het naderend regenseizoen, krijgen we regelmatig meldingen over kinderen die hierdoor van alles mankeren. Ik zal verder niet in detail treden, maar de foto’s zijn soms schokkend. Uiteraard bieden we in dit soort gevallen meteen hulp. Om de weerstand van de kinderen te verhogen willen we ons best gaan doen om af en toe (liefst regelmatig) een banaan, een gekookt ei en dagelijks een multi vitamine aan te bieden op de Tree of Life Nursery School. Op de Amazing Grace Primary School is dit vanwege het grote aantal kinderen niet haalbaar. Het is wel een aanrader om in elke doos die naar je familie gaat vitamines mee te sturen.

De vraag is of er misschien iemand onder onze volgers is, die goedkoop of liefst gratis aan multi vitamines kan komen. Deze kunnen we dan in september meesturen met de container. Intussen zijn we zelf al begonnen om allerlei bedrijven aan te schrijven.

Help je ons helpen ?

 

 

 

5 Juni 2023. 23 Leerlingen gaan door naar de Amazing Grace Primary School.

5 Juni 2023.

– G e l u k s v o g e l s  ?‍♂️?‍♀️??‍♂️?

Lamin mocht vanmorgen aan 23 kinderen de brief overhandigen waarin staat dat zij in september door mogen stromen naar de Amazing Grace Primary School. Aan de blije gezichtjes kun je wel zien hoe trots ze zijn. We wensen onze kleine studiebolletjes veel succes!

02 Juni 2023. Sportdag Tree of Life Nursery.

2 Juni 2023.
Op de vrijdag (sportdag) worden er altijd spelletjes gedaan en sinds kort mogen de kinderen ook gebruik maken van fietsen, 3 wielers, springtouwen, electrische scooters en allerlei klein speelgoed. Er wordt door de leerkrachten ook meteen verteld hoe je op een ‘normale manier’ met deze spullen omgaat, zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt.

Met dank aan Nikki Goossens.